top website creator software

9 DES - FOREDRAG 'LOST IN THE WORLD'
───
10 DES - POP-UP YOGA CAFE
16 DES - MEDITATION RETREAT

Er det mulig å leve et liv uten ensomhet, angst og stress?
Møt den verdenskjente eksperten i yoga-vitenskap, Balakhilya das!
Balakhilya das reiser rundt i verden for å hjelpe hver og en av oss å finne sann og varig lykke.
Oppdag hvordan du kan leve et liv som faktisk føles bra på innsiden, og ikke bare et som ser bra ut på utsiden.
Dette kan virkelig utgjøre en forskjell i livet ditt!

5. desember

Lost in the World
18:00 Kjøpmannsgt 12

Velkommen til en forelesning for oss alle!

Vårt samfunn utvikler seg raskere enn noensinne, alltid med ny teknologi og gadgets, og stiller stadig nye forventninger. Vi bruker twitter, snapchat, facebook, er tilgjengelig både online og offline - men fortsatt så opplever 4 av 10 nordmenn ensomhet (SSB 2015). Det har til og med kommet til det punktet hvor man kan hevde at "vi er aldri alene - men vi føler oss mer ensomme enn noensinne." Selv når du er sammen med nær familie eller gode venner kan du fortsatt føle deg tom og ensom innvendig.

Så hva er det vi lengter etter, og hvor kan det bli funnet?

Hør den verdenskjente eksperten i yoga-vitenskap, Balakhilya das, snakke om temaet "Fortapt i verden". Kom og opplev selv hvordan denne gamle og dype visdommen kan hjelpe deg å løse dine personlige problemer. Med en dyp innsikt og kunnskap kommer Balakhilya das hjelpe deg på veien mot et liv fullt av glede, fred og harmoni.

6 desember

Pop-up Yoga Café
14:00 Kjøpmannsgata 12

Yoga Café - Utover Yogamatta

Opplev en ny verden! Kom og oppdag hvordan Yoga er mye mer enn det som foregår på Yogamatta. Enten du er kjent med Yoga eller aldri har gjort det før, - du er velkommen. Her blir det mat for både kropp og sjel i en avslappet og inspirerende atmosfære :-)

Kanskje du er en av mange som er forvirret når det kommer til alle de ulike retningene av yoga?
I dette interaktive seminaret kommer vår gjest, internasjonal Yoga og meditasjonsmester Balakhilya das, til å hjelpe oss med å forstå den dypere betydningen av Yoga.

På Trondheims første Yoga Café (!) får du muligheten til å utvide din oppfatning av yoga, stille spørsmål og oppdage gamle sannheter som hjelper deg med å takle stress og bekymringer. Du får også muligheten til å kjøpe enkel, men deilig hjemmelaget vegetarisk mat.

PS: Dette er et seminar, så du trenger ikke å ta med yogamatte :)

16. desember

Meditation Retreat
10:00-20:00 Storbuan Økosamfunn

Yoga er ikke bare fysiske øvelser, det er helhetlig livsstil som inkluderer mange aspekter for å leve et bedre liv. Det er en praktisk og hjelpsom vei til indre lykke!

Denne retreaten er en mulighet for deg som ønsker å lære hvordan å finne harmoni på alle nivåer - kropp, sinn, og sjel. Du kommer til å møte og kunne lære fra Balakhilya das, respektert autoritet på vedisk kunnskap og yoga-filosofien. Han presenterer dype og åndelig teori og praksis på måter som er forståelig og oppnåelig av hver enkelt person.

Du vil lære deg hvordan du enkelt kan legge til yoga og meditasjon i ditt eget liv, og dermed oppleve alle fordelene med denne livsstilen. Sammen kommer vi til å praktisere enkle meditasjonsteknikker, pusteøvelser med mantra, yoga asanas (øvelser) for både nybegynnere og viderekommende, guidet dyp avspenning, med mer. Vi arrangerer dessuten live musikkmeditasjon - en favoritt for mange.
Det vil også bli servert deilig vegetarmat :)
Velkommen!

3min Trailer:
Lost in the World

DAGER IGJEN

BALAKHILYA DAS
NORGE 2017

 • 2 desember

  Yoga Day Retreat

  Denne retreaten er en mulighet for deg som ønsker å lære hvordan å finne harmoni på alle nivåer - kropp, sinn, og sjel. Med yoga, meditasjon, live musikk, vegetarmat, og seminar med Balakhilya das.
  12:00 Rådhusgata 20, Oslo

 • 5 desember

  Seminar om Karma

  Hvorfor forferdelige ting skjer med gode eller uskyldige mennesker, og hvordan vi kan leve i denne verden uten å skape karma. Gratis inngang.
  18:00 LitteraturhusetWergelandsveien 29Oslo

 • 6 desember

  Foredrag: Lost in the World

  Folk liker å ha folk rundt seg, ting som skjer hele tiden. Men hvorfor opplever mange ensomhet - selv i en gruppe med venner eller familie?
  Velkommen til et foredrag om deg!
  Gratis inngang.
  18:00 Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

 • 9 desember

  Foredrag: Lost in the World

  Folk liker å ha folk rundt seg, ting som skjer hele tiden. Men hvorfor opplever mange ensomhet - selv i en gruppe med venner eller familie?
  Velkommen til et foredrag om deg!
  Gratis inngang.
  18:00 Kjøpmannsgata 12, Trondheim

 • 10 desember

  Pop-up Yoga Café

  Kom og oppdag hvordan Yoga er mye mer enn det som foregår på Yogamatta! Enten du er kjent med Yoga eller aldri har gjort det før, - du er velkommen. Det blir blant annet seminar med yoga- og meditasjonsmester Balakhilya das. Muligheter til å kjøpe delig hjemmelaget vegetarmat på eventen.
  Gratis inngang.
  14:00 Kjøpmannsgata 12, Trondheim

 • 16 desember

  Meditation Retreat

  Denne retreaten er en mulighet for deg som ønsker å lære hvordan å finne harmoni på alle nivåer - kropp, sinn, og sjel. Med yoga, meditasjon, live musikk, vegetarmat, og seminar med Balakhilya das.
  10:00 - 20:00 Storbuan Økosamfunn, Trondheim

NORGESBESØK
AVSLUTTES

KONTAKT OSS

Oslo

Telefon: 980 41 818
Epost: oslo@yogavisdom.no

Trondheim

Telefon: 410 75 816
Epost: trondheim@yogavisdom.no